Тако з куркою

11 2

Тако з куркою в вершковому соусі фахітос - кукурудзяні коржі з начинкою з курячого філе з помідорами, кукурудзою, оливками.

Продукти
  • Кукурудзяні кишеньки тако - 2 шт.
  • Куряче філе - 150 г
  • Вершки 20% - 130 мл
  • Спеція фахітос - 2-3 ч. л.
  • Салат айсберг - 30 г, Оливки - 6 шт.
  • Кукурудза консервована - 1 ст. л.
  • Сир чеддер - 30 г
  • Помідори черрі - 3-4 шт.
  • Кінза свіжа
  • Цибуля червоний - 10 г
Приготування

Як робити: Тако з куркою? Дуже просто читайте далі...

Кукурудзяні коржі я побачив в ашані. Давно хотів приготувати тако. І в цьому ж відділі знайшов спецію фахітос. Вона дуже ароматна, не гостра, шалено підходить до м'яса. Дуже рекомендую. У тому ж відділі є така ж приправа під назвою тако. Але в ній суцільний кумін (зіра). А фахітос - це «окрема пісня».

*

1. Курку ріжемо довільно, але дрібно, обсмажуємо на великому вогні, помішуючи.

2. Коли на м'ясі з'явиться рум'янець, зменшуємо вогонь, вливаємо вершки, всипаємо фахітос, посипаємо кінзою, солимо, перчимо, знімаємо з вогню.

3. Вершки, в яких тушкувалась курка, зливаємо зі сковороди в чашечку, додаємо 1 чайну ложку з гіркою натертого сиру, прогріваємо в мікрохвильовці, перемішуємо і залишаємо остигати. Таким чином ми отримаємо прекрасний насичений пікантний соус до наших тако.

4. Айсберг дрібно нарізати. Оливки нарізаємо кільцями, черрі - четвертинками, сир (чеддер я не знайшов і взяв мармуровий) натираємо на крупній тертці, червоний лук - півкільцями.

5. Кишеньки тако прогріваємо в духовці 15 хвилин при 125 градусах. Далі укладаємо в них курку, суміш з листа салату, черрі, оливок, кукурудзи та цибулі. Зверху посипаємо сиром, поливаємо соусом і... Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Так виглядає упаковка спецій фахітос.

Вгору