Сире варення з агрусу

2

Рецепти варення з агрусу користуються постійною популярністю завдяки чудовому смаку і користь цієї ягоди. Сире варення з аґрусу, рецепт якого ми пропонуємо, зберігає максимум вітамінів, завдяки відсутності термообробки.

Продукти
  • Агрус — 1 кг (1 частина)
  • Цукор — пісок- 1 кг (1 частина)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти по рецепту варення з агрусу перед вами.

Шаг №2

Як приготувати варення з агрусу:

Недозрілі зелені ягоди агрусу (коли насіння в ягодах ще не тверді) промити, обсушити.

Шаг №3

Ягоди перебрати, відрізати суцвіття.

Шаг №4

Агрус пропустити через м'ясорубку або збити міксером.

Шаг №5

До агрусу додати цукор пісок.

Шаг №6

Мелений агрус змішати з цукровим піском.

Шаг №7

Банки і кришки промити, простерилізувати будь-яким способом. Укласти сире варення з аґрусу в банки.

Шаг №8

Варення закрити кришками. Сире варення з аґрусу готово.
Приємного апетиту!

Вгору