Рецепти варення з агрусу користуються постійною популярністю завдяки чудовому смаку і користь цієї ягоди. Сире варення з аґрусу, рецепт якого ми пропонуємо, зберігає максимум вітамінів, завдяки відсутності термообробки.
Продукти по рецепту варення з агрусу перед вами.
Як приготувати варення з агрусу: Недозрілі зелені ягоди агрусу (коли насіння в ягодах ще не тверді) промити, обсушити.
Ягоди перебрати, відрізати суцвіття.
Агрус пропустити через м'ясорубку або збити міксером.
До агрусу додати цукор пісок.
Мелений агрус змішати з цукровим піском.
Банки і кришки промити, простерилізувати будь-яким способом. Укласти сире варення з аґрусу в банки.
Варення закрити кришками. Сире варення з аґрусу готово. Приємного апетиту!
Вгору