Сирний соус з грибами і шпинатом

8

Ніжний вершковий соус з грибами і шпинатом добре підійде до макаронних виробів.

Продукти
  • Гриби шампіньйони свіжі (різані скибочками) — 3 склянки
  • Шпинат заморожений (оттаявший) — 300 г
  • Сир вершковий з травами і часником — 0,5 склянки
  • Вершки нежирні — 0,25 склянки
  • несолоні Фісташки (подрібнені) — 0,5 склянки
  • Масло волоського горіха — 2 ст. л.
  • Цибуля зелена (різаний) — 1 пучок
  • Часник (нарізаний пластинами) — 2 зубки
Приготування

Як робити: Сирний соус з грибами і шпинатом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати сирний соус з грибами і шпинатом:

1. У великій глибокій сковороді розігріти олію волоського горіха, висипати зелений лук і часник, готувати, помішуючи, близько 1 хвилини. Потім додати гриби, перемішати, накрити сковороду кришкою, готувати на слабкому вогні близько 5 хвилин, до м'якого стану грибів.

2. Викласти в сковороду шпинат, готувати пару хвилин. Додати сир, добре розмішати. Потім додати вершки і фісташки, довести сирний соус з грибами до дуже високої температури, але не допустити закипання.

Вгору