Сирники з апельсиновим соком

7

Моя родина особливо сир не любить, тому мені доводиться весь час з нього що-небудь готувати. Сьогодні мені захотілося приготувати щось незвичайне. І незвичайними стали сирники - завдяки свіжовичавленому соку апельсина.

Продукти
  • Сир - 500 грам
  • Яйця - 3 шт.
  • Манка - 50 грам
  • Апельсин - 1 шт. (сік апельсина)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - за смаком
  • Масло рослинне для смаження
Приготування

Як робити: Сирники з апельсиновим соком? Дуже просто читайте далі...

Головне в цьому рецепті - вгадати кількість борошна або манки, не доложиш - сирники на сковороді розповзуться, переборщишь - будуть тугими. Але, шляхом довгих проб, я знайшла потрібну пропорцію, який результат мене влаштовує. І сьогодні я вам відкрию мій секрет приготування цих сирничків.

Покрокове приготування

Шаг №1

Ось наші необхідні продукти.

Шаг №2

Коли у мене є час, я сир попередньо протираю через сито. Але в цей раз я пішла простим шляхом і просто пом'яла його виделкою. Тому, покладіть сир в тарілку, додати яйця, манку, сіль, цукор і добре перемішайте.

Шаг №3

Вимийте апельсин, видавіть з нього сік через соковижималку або просто видавіть руками - і додайте його до сиру.

Шаг №4

Всі компоненти перемішайте і дайте настоятися манки, щоб вона розбухла.

Шаг №5

Поставте сковороду на вогонь, налийте олії і розігрійте.
Візьміть невелику жменю сиру і зробіть з нього кульку.

Шаг №6

Отриманий кульку зверху приплесніть долонькою, щоб вийшла лепешечка.

Шаг №7

Сирники викладіть на сковороду і смажте з кожного боку до утворення золотистої скоринки, приблизно по 5 хвилин.

Шаг №8

Подібним чином виконайте всі операції з іншим сиром.

Шаг №9

Готові сирники викладіть в тарілку і подавайте зі сметаною.
Приємного апетиту!

Вгору