«Сира» аджика

8

Запасем на зиму вітамінчики — приготуємо «сиру» аджику, заготівлю з перцю, помідорів, часнику та зелені. До м'яса шикарний соус.

Продукти
  • Перець солодкий — 1 кг
  • Помідори червоні — 0,5 кг
  • Яблуко — 2 шт
  • Перець стручковий — 2-3 шт
  • Часник — 2-3 головки
  • Зелень кропу — 1 пучок
  • Зелень петрушки — 1 пучок
  • Сіль — 1 ч. ложка (за смаком)
Приготування

Як робити: «Сира» аджика? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості виходить 3 банки аджики по 0,5 л.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для аджики «сирої» з зеленню перед вами.

Овочі та зелень вимити, добре обсушити.

Шаг №2

Як приготувати «сиру» аджику з помідорів, перцю і зелені:

Помідори розрізати, почистити від плодоніжок і насіння.

Шаг №3

Яблука очистити від шкірки і серцевини.

Шаг №4

Часник почистити.

Шаг №5

Перець солодкий розрізати, очистити від насіння.

Шаг №6

У гіркого перцю відрізати хвостики.

Шаг №7

Все перемолоти на м'ясорубці.

Шаг №8

Посолити і добре перемішати. «Сира» аджика з помідорів і перцю з зеленню готова.

Шаг №9

Банки добре промити і простерилізувати будь-яким способом.

Шаг №10

Розкласти в сухі стерилізовані банки аджику.

Шаг №11

Банки закрити пластмасовими кришками. Зберігати аджику «сиру» з зеленню в холодильнику.
Приємного апетиту!

Вгору