Свинячі тефтелі в томатному соусі

9 8 30 хв. 90 хв.

Традиційно тефтелі готуються у вигляді кульок. Але, сьогодні я вирішила відійти від традицій і приготувати їх в конфігурації котлет. Мене така ідея з'явилася в тому, що в такому вигляді їх зручніше смажити.

Продукти
  • Свинина - 500 грам
  • цибуля Ріпчаста - 2 шт
  • Рис - 0,5 склянки
  • Яйце - 1 шт.
  • Томатна паста - 3 ст. ложки
  • Сіль - за смаком
  • Суміш свіжомелених перців - за смаком
  • Мелений чорний перець - за смаком
  • Рослинна олія для смаження
Покрокове приготування
1 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 1

Свинину промийте.

:)
2 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 2

Цибулю почистіть і вимийте.

3 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 3

М'ясо і цибулю перекрутіть на м'ясорубці.

4 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 4

Рис промийте і залийте в каструлі водою.

5 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 5

Відваріть рис до напівготовності і додайте до фаршу.

6 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 6

Додайте яйце і спеції.

7 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 7

Перемішайте.

8 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 8

Поставте сковороду на плиту, налийте олію і нагріти.
Сформуйте тефтелі в формі котлеток і підсмажте їх з обох боків до рум'яного кольору.

9 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 9

Смажені тюфтельки складайте в каструлю, в якій вони будуть гаситися.

10 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 10

Розведіть томатну пасту з водою.

11 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 11

Залийте тефтелі томатом і поставте тушкуватися на маленькому вогні 1 годину.

12 Свинячі тефтелі в томатному соусі, шаг 12

Після чого тефтелі в томатному соусі можна подавати.

Вгору