Свинячі стейки в імбирному маринаді

7 4 17 хв.

Свинячі стейки лише на пару хвилин маринуються в імбирному маринаді, смажаться на сковороді і подаються з імбирним соусом.

Продукти
  • Стейк свинячий товщиною 1,5 см — 4 шт. (120 г)
  • Імбир свіжий (подрібнений на тертці) — 2 ч. л.
  • Апельсин — 1 шт.
  • соєвий Соус — 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.
  • Олія рослинна
  • Салат овочевий на гарнір (за бажанням)
Приготування

Як робити: Свинячі стейки в імбирному маринаді? Дуже просто читайте далі...

1. З апельсина зняти 2 ч. ложки дрібної цедри і віджати 0,25 склянки соку. І те, і інше змішати з соєвим соусом, імбиром і перцем. Викласти в цей маринад свинячі стейки, добре обваляти в ньому.

2. Велику сковороду розігріти на середньому вогні, змастити рослинним маслом. Дістати стейки з маринаду і викласти на розігріту сковороду, смажити приблизно 5 хвилин з кожного боку. Перекласти смажене м'ясо на тарілку, накрити кришкою або фольгою, щоб зберегти їх теплими.

3. У ту ж сковороду налити маринад, в якому маринувалося м'ясо, довести до кипіння, уварюють протягом приблизно 1 хвилини. Полити цим соусом свинячі стейки.

Подавати свинячі стейки з овочевим салатом (за бажанням).

Вгору