Свинні шніцелі з яблуками, фенхелем і капустою

11

Свинячий шніцель відмінно поєднується з салатом зі свіжих яблук, фенхелю і білокачанної капустою. Вдало відтіняє смак шніцеля свинячого лимонний соус.

Продукти
  • Свинячий шніцель - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 4 ст. л.
  • Яйця (злегка збиті) - 4 шт.
  • Хлібні крихти - 1 склянка
  • Чебрець свіжий (дрібно рубаний) - 1 ч. л.
  • Яблуко (різане тонкими кружечками) - 1 шт.
  • Кріп (нарізаний тонкими кружечками) - 1 шт.
  • Капуста білокачанна, молода, дрібна - 1 шт
  • Майонез - 1/2 склянки
  • Лимонний сік - 1 ч. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Свинні шніцелі з яблуками, фенхелем і капустою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати шніцель свинячий:

1. Приготувати лимонний соус. Для цього потрібно змішати майонез з лимонним соком. Відставити в сторону.

2. В одну неглибоку тарілку насипати борошно, в іншу вилити збиті яйця і в третю насипати хлібні крихти, змішані з рубаним чебрецем.

3. У велику сковороду налити 2 столові ложки оливкової олії і поставити на середньо-сильний вогонь.

4. Кожен шніцель спочатку потрібно вмочити зі всіх сторін у борошні, потім у збитих яйцях і після в хлібних крихтах. Викласти шніцелі на розігріту сковороду і смажити кожен шніцель свинячий до золотистого кольору, близько 3-4 хвилин з кожного боку.

5. Тим часом на сервірувальні тарілки викласти по черзі яблука, кріп і листя капусти.

Готові шніцелі свинячі викласти на підготовлені порційні тарілки.

Подавати свинні шніцелі з лимонним соусом.

Вгору