Свинячі відбивні з капустяним салатом

10 4

Свинячі відбивні смажать в паніровці і подається з салатом з червонокачанної капусти і яблука.

Продукти
  • Свинячі відбивні товщиною 1 см - 8 шт. (по 90 г)
  • Капуста червоноголова (шаткована) - 6 склянок (1/2 качана)
  • Яблуко зелене (різане соломкою товщиною 0,5 см) - 1 шт.
  • Олія рослинна - 1 склянка+2 ст. л.
  • Оцет яблучний - 3 ст. л.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Яйця великі (злегка збиті) - 2 шт.
  • Свіжі білі хлібні крихти - 2 склянки
Приготування

Як робити: Свинячі відбивні з капустяним салатом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати свинячі відбивні з салатом:

1. Грати розташувати в духовці на середню позицію, а саму духовку включити для попереднього розігріву до 100 градусів.

2. У великій мисці збити 2 столові ложки рослинної олії, оцет і мед. Викласти у цю заправку капусту і яблука, перемішати, посолити і поперчити за смаком.

3. Відбивні, посолити і поперчити з усіх боків. В окрему тарілку насипати борошно, в іншу тарілку вилити яйця і в третю насипати хлібні крихти. Брати по одній відбивною і вмочати спочатку в борошні, потім в яйцях і в кінці в хлібних крихтах, зайве обтрусить.

4. У великій сковороді на середньому вогні розігріти 1/2 склянки олії, викласти 4 відбивних (або скільки поміститься) і смажити свинячі відбивні на сковороді до золотистого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Перекласти смажені свинячі відбивні на тарілку, застелену паперовою серветкою, поставити тарілку в розігріту духовку. Злити зі сковороди масло, протерти її паперовим рушником, налити ще 1/2 склянки олії і обсмажити залишилися свинячі відбивні на сковороді.

Подавати смажені свинячі відбивні з капустяним салатом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Ось таким чином треба нарізати яблуко для цього салату.

Шаг №2

Вгору