Свинячі медальйони з морквою, шпинатом і м'ятою

8

М'ясо і зелень - це завжди смачно і корисно. Смажена свинина з морквою, м'ятою і шпинатом припаде до смаку будь-якому гурману.

Продукти
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Свинячі медальйони - 4 шт. (по 180 г кожен)
  • Міні морква - 300 г
  • Листя міні шпинату і м'яти для сервірування
  • *
  • Для заправки:
  • Гірчиця цільнозернові - 1 ст. л.
  • Мед рідкий - 2 ст. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Свинячі медальйони з морквою, шпинатом і м'ятою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати смажену свинину з морквою:

1. Приготувати заправку. Змішати всі інгредієнти в невеликій мисці, відставити убік.

2. У великій сковороді на середньому вогні розігріти 1 столову ложку оливкової олії. На розігріту сковороду викласти свинячі медальйони і смажити близько 5 хвилин, до злегка коричневого кольору, а потім перевернути на іншу сторону і смажити ще хвилин 5.

3. Тим часом моркву покласти в киплячу, злегка підсолену воду і варити до м'якого стану. Готову моркву розрізати на четвертинки і викласти на блюдо.

4. На моркву викласти гарячі свинячі медальйони, посипати смажену свинину з морквою листям шпинату і м'яти і полити заправкою.

Подавати смажену свинину з морквою відразу ж.

Вгору