Свинячі котлети на кісточці з легким гарніром

8 4 25 хв.

Для такого легкого гарніру до свинячих котлет на кістки знадобиться шпинат, родзинки і зелений лук.

Продукти
  • Свиняча котлета (корейка) на кістки - 4 шт. (товщиною 2,5 см)
  • Родзинки золотистий без кісточок - 1/4 склянки
  • Шпинат - 300 г
  • Цибуля зелена (нарізаний) - 4 шт.
  • Свіжий лимонний сік - 1 ст. л.
  • Паприка мелена - 1 ч. л.
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Олія оливкова - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Свинячі котлети на кісточці з легким гарніром? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати котлети свинячі на кістки з гарніром:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 200 градусів. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти оливкову олію. Свинину посипати паприкою, 1/2 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки чорного меленого перцю. Викласти свинячі котлети на розігріту сковороду і смажити до рум'яності, 2-3 хвилини з кожного боку.

2. Перекласти обсмажені свинячі котлети на деко і поставити в розігріту духовку на 10-12 хвилин.

3. Тим часом приготувати гарнір. Ту ж сковороду поставити на середній вогонь, викласти зелений лук і родзинки, смажити, помішуючи, близько 30 секунд. Потім викласти шпинат, посипати 1/4 чайної ложки солі і перцю, смажити, помішуючи, до в'янення шпинатных листя, 1-2 хвилини. Додати лимонний сік і перемішати.

Подавати свинячі котлети на кісточці з гарніром.

Вгору