Свиняче раксо

Дуже легкий і простий іспанська рецепт приготування свинини з ароматом спецій і червоного вина.

Продукти
  • М'якоть свинини - 800 г
  • Томатна паста - 2 ст. ложки
  • Вершки 10-15% - 200 мл
  • Вино сухе червоне - 200 мл
  • Олія оливкова - 3-4 ст. ложки
  • Кмин мелений - 1 ч. ложка
  • Коріандр мелений - 1 ч. ложка
  • Паприка - 1 ч. ложка
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування свинячого раксо. Краще взяти, звичайно, іспанське вино. Я, звичайно, беру «POSADA DEL REY», але його не було в найближчому магазині, скористалася нашим каберне.

Шаг №2

М'якоть свинини нарізати тонкими довгими брусочками.

Шаг №3

Обсмажити свинину на розігрітій олії до рум'яної скоринки. Я смажила на суміші оливкової та соняшникової олії. Посолити і поперчити.

Шаг №4

З'єднати вершки, томатну пасту і спеції. Добре розмішати.

Шаг №5

Залити цим соусом м'ясо, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15 хвилин.

Шаг №6

Влити вино, перемішати і тушкувати ще 10-15 хвилин.

Шаг №7

Подавати раксо гарячим. На гарнір можна приготувати овочевий салат, картопля.
Приємного апетиту!

Вгору