Свиняче філе з ананасовій сальсою

10 4

Смажене свиняче філе подається з сальсою з ананаса, гострого перцю, цибулі і кінзи.

Продукти
  • Свиняче філе — 4 шт. (450 г)
  • Мірін (японський соус, солодке рисове вино) — 6 ст. л.
  • соєвий Соус — 2 ст. л.
  • Цукор коричневий — 1,5 ч. л.
  • Масло кунжутне — 1 ч. л.
  • Олія рослинна
  • *
  • Для сальси:
  • Ананас свіжий (дрібно рубаний) — 1 склянка
  • Цибуля червона (дрібно різаний) — 0,25 склянки
  • Перець халапеньо (дрібно рубаний) — 0,5 шт.
  • Кінза свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Сік лайма — 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Свиняче філе з ананасовій сальсою? Дуже просто читайте далі...

1. Всі інгредієнти для сальси змішати в невеликій мисці, відставити убік.

2. В іншій мисці змішати мірін, соєвий соус, цукор і кунжутне масло.

3. Свиняче філе порізати на 8 скибочок і злегка відбити кухонним молоточком до товщини 1 див.

4. Велику сковороду розігріти на середньо-сильному вогні, змастити олією. Викласти філе на сковороду (скільки поміститься), смажити близько 3 хвилин з кожного боку. Перекласти на тарілку. Посмажити таким чином всі філе.

5. У ту ж сковороду налити мірін, готувати пару хвилин, зіскрібаючи жир зі стінок сковороди.

6. Викласти в сковороду з вином смажене м'ясо з утворився соком, готувати пару хвилин, перевертаючи м'ясо.

7. Подавати свиняче філе з ананасовій сальсою відразу ж. Гарнір на ваш розсуд.

Вгору