Свиняче філе під гранатовим соусом

5 4

Запечена свинина під соусом з граната, який чудово підкреслює смак м'яса.

Продукти
  • Гранатовий сік - 2 склянки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Свиняче філе - 2 шт. (350 г), Сіль - 1/2 ч. л.
  • Чорний мелений перець - 1/4 ч. л.
  • Масло рослинне без запаху
Приготування

Як робити: Свиняче філе під гранатовим соусом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати запечену свинину під соусом:

1. Включити духовку для попереднього розігріву до 220 градусів.

2. Приготувати соус для свинини. У сотейнику змішати гранатовий сік і цукор, поставити сотейник на середній вогонь і готувати близько 8 хвилин (повинно залишитися 1/2 склянки соусу). Половину соусу налити в невелику миску і відставити убік.

3. Філе посипати сіллю і перцем, покласти на решітку, встановлену в жаровні. Змастити м'ясо соусом з сотейника. Жаровню поставити в духовку і запікати м'ясо близько 15 хвилин (термометр для м'яса повинен показати температуру 75 градусів). Змастити м'ясо залишилися соусом і запікати ще близько 5 хвилин (до 80 градусів).

4. Дістати жаровню з духовки і змастити запечену свинину зарезервованим соусом з миски, дати м'ясу відпочити хвилин 10, а потім порізати скибочками. Подавати запечену свинину під соусом, що залишився від маринування.

Вгору