Свинина, тушкована з яблуками

11 6 30 хв.

Свиняче філе з яблуками і прянощами повільно гаситься кілька годин в медленноварке (або в мультиварці з відповідною функцією).

Продукти
  • Свиняче філе — 1,4 кг
  • Яблука (різані часточками) — 4 шт.
  • Тапіока швидкого приготування — 3 ст. л.
  • Бульйон курячий — 0,75 склянки
  • Яблучний оцет або сік — 0,75 склянки
  • Чебрець сушений — 0,5 ч. л.
  • Шавлія сушений (крихти) — 0,5 ч. л.
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Цибуля-шалот (рубаний) — 1/3 склянки
  • Часник (рубаний) — 6 зубків
Приготування

Як робити: Свинина, тушкована з яблуками? Дуже просто читайте далі...

1. У невеликій мисці змішати чебрець, шавлія, 0,5 ч. ложки солі і 0,25 ч. ложки чорного меленого перцю. Посипати цією сумішшю спецій м'ясо, втерти пальцями.

2. У великій сковороді розігріти оливкову олію, викласти м'ясо, смажити до коричневого кольору з усіх сторін.

3. У велику повільноварку покласти яблука, шалот і часник, посипати тапиокой. Зверху викласти м'ясо, залити бульйоном і яблучним оцтом/соком. Закрити повільноварку кришкою і готувати на повільному потужності 8-10 годин або на сильній потужності 4-5 годин.

4. Порізати м'ясо скибочками і подавати з яблуками.

Вгору