Свинина по-сербськи

14 1

Свинина, фарширована сиром і сервелатом, з овочами.

Продукти
  • Свинина - 250 г (приблизно)
  • Сервелат - 1 гурток
  • Сир бринза (я використовував сулугуні) - за смаком
  • Гірчиця бутербродних - 2 ч. л.
  • Часник - за смаком
  • Паприка мелена - 1 ч. л.
  • Сіль і спеції - за смаком
  • Печериці - 1 шт.
  • Цибуля - 1 головка
  • Помідор черрі - 1 шт.
  • Болгарський перець - 0,5 шт
  • Коньяк (або віскі) - 30 мл
Приготування

Як робити: Свинина по-сербськи? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати фаршировану свинину:

1. Два шматка свинини товщиною 0,5 см відбити, посолити, поперчити, змастити часником, солодкою гірчицею, посипати паприкою.

2. На один шматок м'яса покласти дрібно рубані сервелат і сир, накрити іншим шматком.

3. Молотком для відбивання м'яса пройтися по краях м'яса для підстраховки (можна десь сколоти зубочисткою). Так само обсипати сіллю і спеціями, змастити часником і гірчицею.

4. Відправити фаршировану свинину на сковороду на середній вогонь.

5. Нарізати цибулю півкільцями. Нарізати болгарський перець, печериці, помідори черрі (навпіл або четвертинками).

6. Коли фарширована свинина підрум'яниться, перевернути її, додати наші овочі, посолити їх.

7. За пару хвилин до готовності додати дрібно рубаний часник, і через хвилинку влити коньяк. Підпалити його, через 10-15 секунд він потухне.

8. Дати потомитися ще трохи і зняти фаршировану свинину з вогню.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Відбиваємо м'ясо.

Шаг №2

Додаємо улюблені спеції.

Шаг №3

Змащуємо часником і гірчицею.

Шаг №4

Сервелат.

Шаг №5

Сулугуні.

Шаг №6

Закриваємо начинку.

Шаг №7

Смажимо фаршировану свинину.

Шаг №8

Готуємо овочі.

Шаг №9

Додаємо овочі до м'яса.

Вгору