Свинина суп (челагач) з яблучним салатом

12 4

Фруктовий салат відмінно гармонує з смаженою свининою на реберцях.

Продукти
  • Свиняча відбивна суп товщиною 2 см (челагач) - 4 шт. (по 250 г кожна)
  • Яблучний сидр - 1 склянка
  • Вишні сушені - 1/3 склянки
  • Майонез - 1/4 склянки
  • Яблучний оцет - 1/4 склянки
  • Мед - 1/4 склянки
  • Яблука (чищені та різане шматочками 1 см) - 3 шт.
  • Стебло селери (мелкорезаный) - 1 шт.
  • Пекан або волоський горіх (смажений, рубаний) - 1/3 склянки
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Масло рослинне - 1 ст. л.
Приготування

Як робити: Свинина суп (челагач) з яблучним салатом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати смажену свинину на реберцях:

1. У мисці змішати 1/4 склянки сидру і вишні, накрити і поставити в мікрохвильовку на 1 хвилину, до початку закипання сидру. Дістати з мікрохвильової печі і залишити при кімнатній температурі хвилин на 5.

2. Тим часом в іншій великій мисці змішати майонез, 2 столові ложки оцту і 1 столову ложку меду. Викласти в цю миску яблука, селера, горіхи і вишні, насипати трохи солі і перцю, перемішати.

3. З бічної сторони зробити на жирі кілька неглибоких надрізів. Посипати м'ясо з усіх сторін сіллю і перцем. У великій сковороді на середньо-сильному вогні розігріти олію, викласти свинячі відбивні і смажити близько 5 хвилин з одного боку, потім перевернути і смажити ще близько 1 хвилини. Зменшити вогонь під сковородою, налити в сковороду залишився сидр і мед, готувати близько 8 хвилин. Смажену свинину на реберцях перекласти на тарілку і накрити фольгою.

4. Соус в сковороді продовжувати готувати до загустіння, близько 3 хвилин, потім ввести решту 2 столові ложки оцту, трохи солі і перцю. Подавати смажену свинину на реберцях, полив соусом. До м'яса подати яблучний салат.

Вгору