Свинина смажена з часником

5

Які рецепти зазвичай ми шукаємо? Простіше, так смачніше. Зовсім просто готується соковитий, ароматний шматочок м'яса. А який він смачний!..

Продукти
  • М'ясо свиняче (шийна частина) - 200-250 г
  • Сіль, чорний перець
  • Часник - 1 великий зубок
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Свинина смажена з часником? Дуже просто читайте далі...

М'ясо миємо, обсушуємо паперовим рушником. Розрізаний на 4 частини зубчик часнику перемішуємо з сіллю. Натираємо свинину сіллю і перцем (інші прянощі - за бажанням). Гострим ножем робимо кілька отворів (глибиною 1,5-2 см) і вставляємо всередину просолені шматочки часнику. Добре розігріваємо чавунну сковороду на великому вогні. Додаємо трошки олії. Викладаємо м'ясо і обсмажуємо з усіх боків 1-2 хвилини. Зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо м'ясо 20-30 хвилин. Приємного апетиту!

Вгору