Свиняча відбивна котлета по-китайськи

7 4 20 хв. 30 хв.

Котлета відбивна хороша з улюбленим гарніром. Ніжне смачне м'ясо так і тане в роті.

Продукти
  • Свинячий Биток (корейка) - 500 г
  • соєвий Соус - 30 г
  • Цибуля зелена - 30 г
  • Часник - 3 зубчики
  • Борошно - 5 ст. ложок
  • Яйця курячі - 3 шт.
  • Олія рослинна - 30 г
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти перед вами.

Шаг №2

М'ясо помити і обсушити. Нарізати на порційні шматки товщиною близько 1 см.

Шаг №3

М'ясо злегка відбити.

Шаг №4

Цибуля зелена помити і дрібно нарізати.

Шаг №5

Часник очистити і роздавити в часничниці.

Шаг №6

Змішати соєвий соус з цибулею і часником. Замаринувати в цій суміші м'ясо на 15 хвилин.

Шаг №7

Потім обваляти м'ясо в борошні.

Шаг №8

Потім у збитому яйці.

Шаг №9

Сковороду розігріти, налити рослинне масло. У гаряче масло викласти підготовлені шматки м'яса. Смажити 2 хвилини на середньому вогні до золотистої скоринки.

Шаг №10

Потім перевернути і також смажити з іншого боку.

Шаг №11

Котлета відбивна готова. Перед подачею посипати нарізаною зеленою цибулею.
Приємного апетиту!

Вгору