Борщ (заготівля для супу)

9

Борщ готується дуже швидко. У моїй родині він на першому місці. Вам потрібно додати лише картоплю і м'ясо - і суп готовий! А заготівля для і борщів зелених готується дуже просто.

Продукти
  • Овочі - у рівній кількості:
  • Буряк
  • Цибуля
  • Морква
  • Помідори
  • Спеції - за смаком:
  • Томат-паста
  • Перець чорний горошком
  • Лавровий лист
  • Гвоздика
  • Оцет
Приготування

Як робити: Борщ (заготівля для супу)? Дуже просто читайте далі...

1. Буряк і моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте.

2. Додайте помідори, томат-пасти трошки (1-2 ст. ложки).

3. Все це тушкуйте на повільному вогні хвилин 30-40.

4. За хвилин 15 до зняття додайте чорний перець горошком і лавровий лист, гвоздики трохи.

5. Викладіть овочі в підготовлені банки, додайте оцет, закрийте банки кришками - і все готово.

Пальчики оближете!

Вгору