Добові малосольні огірки і кабачки

9 40 хв.

Швидко і смачно!!! Малосольні огірки і кабачки підійдуть до будь-якого столу!

Продукти
  • Кабачок - 1 шт.
  • Огірок - 1 кг
  • Листя хрону - 1 шт.
  • Кріп - 3 гілочки
  • Лавровий лист - 3 шт.
  • Перець духмяний - 5 шт
  • Часник - 1 головка, Сіль - 1 ст.л.
  • Вода - 1,5 л
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати малосольні добові огірки і кабачки:

1) Готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування малосольних огірків з кабачками.

Шаг №2

2) Часник чистимо. На дно чистої трилітрової банки укладаємо лист хрону, кріп і часник.

Шаг №3

3) Кабачок миємо, очищаємо від шкірки і насіння. Ріжемо на шматочки, кому як подобається. (Замість кабачка можна використовувати патисони.)

Шаг №4

4) Кабачок укладаємо зверху на спеції.

Шаг №5

5) Огірки миємо й заповнюємо ними весь простір, що залишився в банку.

Шаг №6

6) У каструлю наливаємо воду (1,5 л) і даємо їй закипіти. Кладемо 1 ст.л. з гіркою солі.

Шаг №7

7) Сюди ж кладемо перець запашний горошком і лавровий лист. Даємо покипіти 2-3 хвилини.

Шаг №8

8) Цим киплячим розсолом заливаємо огірки з кабачками. Через добу малосольні добові огірки з кабачками можна пробувати!

Вгору