Сушені яблучні кільця

3

Запасаем на зиму сушені яблука. Смачно, корисно і всього 0 калорій! Буде що погризти перед телевізором довгими зимовими вечорами.

Продукти
  • Яблука
  • Сіль
  • Лимонний сік
Приготування

Як робити: Сушені яблучні кільця? Дуже просто читайте далі...

Справа в тому, що влітку за яблунями не догледіли, на листках і яблуках з'явилися плями. Тому в погребі яблука в свіжому вигляді зберігати неможливо. А якщо у яблук шкірку почистити, вийняти серцевину, нарізати тонкими кільцями і висушити в печі/духовці, то вийде смачна солодкість.

Як зробити сушені яблука:

1. Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину (для цієї справи продається спеціальний ножичок).

2. Дати постояти яблук у воді з лимонним соком і дрібкою солі (яблука залишаються світлими) близько 10 хвилин.

3. Потім яблучні кільця висушити (за допомогою кухонних серветок), викласти на деко (на пергаментний папір) і сушити в духовці близько 5 годин при температурі 50 градусів, при цьому залишити відчиненими двері. Я особисто використовувала піч у хаті, яку ми розтоплюємо кожен день. Готовність яблук перевіряємо на смак.

Вгору