Суп «Цоурочка» ковбасою (Couračka s klobáskou)

13

Чеська суп з квашеної капусти з домашньою ковбаскою з копченого свинячого окосту.

Продукти
  • 350 г нашаткованої квашеної капусти
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 200 р домашньої ковбаски, порізаної кружечками
  • 350 р картоплі, нарізаного кубиками
  • 40 г борошна
  • 200 мл сметани
  • 3 зубки часнику (подрібнених)
  • олія соняшникова
  • паприка
  • кмин
  • сіль
  • перець
  • зелень
Приготування

Як робити: Суп «Цоурочка» ковбасою (Couračka s klobáskou)? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати суп з ковбасою «Цоурочка»:

1. Капусту залити невеликою кількістю води, додати кмин і тушкувати до полумягкости.

2. Обсмажити цибулю в маслі, додати перець, паприку і ковбаски, в додати половину борошна.

3. Ковбаски з цибулею додати в капусту і тушкувати, поки капуста не стане м'якою.

4. Окремо в підсоленій воді зварити картоплю, нарізану кубиками, додати капусту в суп і варити 5 хвилин.

5. Влити в суп сметану, перемішану з ложкою борошна, додати в суп з ковбасою часник і готувати ще дві хвилини. Посипати суп з ковбасою зеленню.

Суп з ковбасою «Цоурочка» готовий. Dobrou chuť !

Вгору