Суп з копченою ковбаскою і булгуром

11 6

Суп з копченою ковбаскою, булгуром, картоплею на грилі.

Продукти
  • Ковбаса с/к — 400 г
  • Булгур — 80 г
  • Картопля — 300 г
  • Помідори — 150 г
  • Перець болгарський — 80 г
  • Цибуля — 100 г
  • Морква — 70 г
  • Аджика — 2 ст. л.
  • Часник — 3 зуб.
  • Зелень
  • Сметана
Приготування

Як робити: Суп з копченою ковбаскою і булгуром? Дуже просто читайте далі...

у вас, Напевно, так само як і у мене, в холодильнику постійно залишаються шматочки сирокопченої ковбаси. Нарізати на бутерброд вже не годиться, а викидати шкода. Суп! — вирішив я.

Як приготувати суп з копченою ковбаскою:

1. Отже, наливаємо два літри води, ставимо на вогонь. Зібрав в холодильнику виду три різних залишків ковбас, нарізав їх великою соломкою. Злегка обсмажив і відправив в киплячу воду.

2. Нарізав картоплю великими чвертями. Далі збризкуємо його рослинним маслом і присипаємо спеціями. У мене це сіль, перець, паприка, трохи зелені і часник. Перемішуємо і відправляємо на розпечену сковороду гриль. Припекаем з усіх сторін на максимальному вогні. І переносимо до ковбаски варитися.

3. Всипаємо булгур.

4. Інші овочі нарізаємо дрібним кубиком, обсмажуємо на великому вогні, помішуючи. Коли обсмажиться, додаємо помідори без шкірки, нарізані кубиком. Тушкуємо на середньому вогні 5 хвилин, додаємо аджику. Переносимо все в каструлю, солимо, перчимо, я додав в суп з копченою ковбаскою трохи цукру, коріандру, зелені кінзи, петрушки, кропу, часник через прес.

5. Даємо супу з копченою ковбаскою настоятися під кришкою 10 хвилин. Подаємо суп зі сметаною. Для смачного хліба я скибочку батона вмочую в суміші, в якій у мене був картоплю, і підрум'янюю на сухій сковороді гриль.

Приємного апетиту!

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору