Суп з грибами і сьомгою

9 6 40 хв. 90 хв.

Дуже смачний суп з грибами і сьомгою. Помідори і гриби надають оригінальність смаку.

Продукти
  • Сьомга голова - 1 шт
  • Печериці свіжі (морожені) - 300 г
  • Картопля - 4 шт
  • Рис - 0,3 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Рослинна олія - 6 ст. л.
  • Помідори - 1-2 шт.
  • Вода фільтрована - 1,5-2 л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Прості інгредієнти для смачного супу з грибами і сьомгою.

Шаг №2

Як приготувати суп з грибами і сьомгою:

Голову сьомги помити, розрізати на шматки.

Шаг №3

Рибу вимити, покласти в каструлю, залити водою, варити протягом однієї години, в самому кінці посолити за смаком.

Шаг №4

Рибу вийняти шумівкою, бульйон процідити в чисту каструлю.

Шаг №5

Картоплю і моркву очистити, помити і порізати, покласти в бульйон, варити до готовності. Хвилин 20-30.

Шаг №6

Помити рис і опустити в бульйон.

Шаг №7

Почистити і помити цибулю та гриби. Порізати кубиками. Розігріти сковороду, налити 3 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити овочі на середньому вогні помішуючи 5-7 хвилин, посолити і поперчити.

Шаг №8

У суп додати гриби, варити 5 хвилин.

Шаг №9

Помити помідори. Натерти на тертку.

Шаг №10

Окремо підсмажити в олії порізану соломкою цибулю, залити його протертими помідорами, посолити, тушкувати 4-5 хвилин.

Шаг №11

У суп додати цибулю з помідорами, варити 1-2 хвилини. Сьомгу відокремити від кісток, додати в суп, спробувати, чи вистачає солі. Через хвилину каструлю вимкнути.

Шаг №12

Залишити суп в каструлі трохи потомитися. Розлити суп з грибами і сьомгою в тарілки, посипати зеленню. Приємного апетиту!

Вгору