Суп з фаршем і цукіні

11 4 20 хв. 55 хв.

Суп готується з фаршем, цукіні, помідорами і макаронами.

Продукти
  • Фарш яловичий — 450 г
  • Помідори, консервовані без шкірки (подрібнені) — 1 склянка
  • Цукіні (нарізаний тонкими скибочками) — 3 шт.
  • Макарони дрібні для супу — 120 г
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Масло вершкове — 4 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (рубаний) — 1 зубок
  • Орегано сушений — 1 ч. л.
  • Бульйон яловичий — 8 склянок
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 2/3 склянки
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Суп з фаршем і цукіні? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати суп з фаршем і цукіні:

1. У великій товстостінній каструлі розігріти вершкове і оливкове масла. Висипати цибулю, часник, готувати, помішуючи, близько 8 хвилин, до золотистого кольору. Викласти в каструлю фарш, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, близько 8-10 хвилин (фото 1).

2. Посипати фарш орегано, додати цукіні, залити бульйоном, посолити і поперчити за смаком. Довести масу до кипіння, готувати суп з фаршем близько 15 хвилин (фото 2).

3. Викласти в каструлю помідори і макарони, варити суп з фаршем ще 5-8 хвилин. Зняти каструлю з супом з плити, посолити і поперчити за смаком (фото 3).

Подавати суп з фаршем і цукіні в порційних тарілках відразу ж, посипавши сиром.

Покрокове приготування

Шаг №1

Фото 1.

Шаг №2

Фото 2.

Шаг №3

Фото 3.

Вгору