Суп з бараниною і булгуром, з маскарпоне і булочками

13

Суп з баранини, з булгуром і маскарпоне. І міні-булочки з цільної борошном, часником і крихтою з сервелату.

Продукти
  • Баранина (лопатка) — 700 г
  • Картопля — 200 г
  • Цибуля ріпчаста — 200 г
  • Морква — 200 г, Томат-паста — 3 ст. л.
  • Аджика домашня — 2 ст. л.
  • Сир маскарпоне — 1 дес.л. (в кожну тарілку)
  • Булгур — 100 г
  • Цибуля зелена — 2 стебла
  • Зелень петрушки
  • Мелений коріандр — 1 ч. л.
  • Мелений кумін — 1 ч. л.
  • Для міні-булочок:
  • Борошно пшеничне — 200 г
  • Борошно цільнозернові — 50 г
  • Дріжджі сухі — 1 ч. л.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Часник сухий — 1 ч. л.
  • Сервелат — 20 г
  • Масло вершкове — 20 г
  • Вода — 80 г
Приготування

Як робити: Суп з бараниною і булгуром, з маскарпоне і булочками? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати суп з баранини з булочками:

1. Для булочок змішуємо два види борошна, сіль, перець, часник і натерту на дрібній тертці сервелат, добре перемішуємо.

2. Окремо змішуємо воду, дріжджі, олія. Даємо постояти 15 хвилин і відправляємо в борошняну суміш. Замішуємо еластичне м'яке тісто. Даємо постояти до збільшення в розмірах у два-три рази.

3. Далі ділимо тісто на кілька частин, катаємо їх у кульки, укладаємо на промаслений лист, на відстані 1 см один від одного, даємо булочкам підійти протягом 30 хвилин, і відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин при 180 градусах.

4. Варимо суп з баранини. У мене була бараняча лопатка і трошки каре, його я вирішив на фото і розмістити. М'ясо заливаємо холодною водою, ставимо на середній вогонь.

5. Очищаємо цибулю і встромляємо в неї бутони гвоздики, тим самим ароматизируем наш бульйон. Готовий суп пахнути цієї спецією не буде. Так само я кинув кілька горошин чорного перцю. НЕ забуваємо знімати піну.

6. Цибулю і моркву шаткуємо, обсмажуємо, додаємо томат-пасту, через хвилину вливаємо трохи води і тушкуємо на малому вогні.

7. У готовий бульйон додаємо булгур.

8. Картоплю я нарізав соломкою, також додаємо його в суп, і томатну основу, і аджику. Видавлюємо часник через прес. Додаємо в суп з баранини сіль, перець, кумін, коріандр.

9. Коли булгур буде готовий, додаємо в суп з баранини подрібнені петрушку і зелений лук.

10. Подаємо суп з баранини з сиром маскарпоне і булочкою.

Приємного апетиту!

Вгору