Суп-пюре з індичкою

12 11

Суп-пюре готується з овочів з додаванням різаного м'яса індички і яблук.

Продукти
  • Індичка варена (дрібно різаний) - 3 склянки
  • Яблука жовті чищені (різані кубиками) - 0,5 склянки
  • Морква (різана кубиками) - 0,5 склянки
  • Селера, корінь (нарізаний кубиками) - 0,5 склянки
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Порошок каррі - 4 ч. л.
  • Імбир свіжий (подрібнений) - 1 ч. л.
  • Часник (подрібнений) - 2 зубки
  • Бульйон курячий - 1,8 л
  • ріпчаста Цибуля (рубаний) - 2 склянки
  • Цибуля порей (рубаний) - 1 склянка
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Перець білий мелений - 1/8 ч. л.
  • Молоко жирне - 330 г
  • Борошно - 60 г
  • *
  • Для подачі:
  • Рис варений, гарячий - 2,75 склянки
  • Яблука чищені (різані кубиками) - 0,75 склянки
  • Арахіс смажений (рубаний) - 1/3 склянки
  • Петрушка свіжа (рублена) - 1/3 склянки
  • Кокосова стружка (смажена) - 1/3 склянки
Приготування

Як робити: Суп-пюре з індичкою? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати суп-пюре з індички:

1. У великій чавунній каструлі на слабкому вогні розігріти вершкове масло. Викласти в каструлю імбир, часник і насипати порошок каррі, смажити, помішуючи, близько 2 хвилин. Потім додати в каструлю 900 г бульйону, весь цибулю, яблука, моркву і селеру, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити овочі близько 20 хвилин.

2. Половину вмісту каструлі перелити в чашу кухонного процесора або блендера, пульсувати до однорідного пюреобразного стану. Перелити пюре в миску. Залишився суп також пюрировать і перелити в ту ж миску.

3. Перелити пюре назад в каструлю. Додати ще 400 г бульйону, індиче м'ясо, лимонний сік, перець і молоко, перемішати.

4. В окремій мисці розмішати борошно в бульйоні, що залишився, ввести в каструлю з супом-пюре, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити суп близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

5. У кожну з 11 порційні тарілки покласти по 1/4 склянки рису і залити 1 склянкою супу-пюре. Додати в кожну порцію супу-пюре з індички приблизно 1 столову ложку різаних яблук, 1,5 чайної ложки арахісу, 1,5 чайної ложки петрушки і така ж кількість кокосової стружки. Подавати суп-пюре з індички відразу ж.

Вгору