Суп м'ясний з квасолею

8

Ситний гарячий суп з квасолею чудово підкріпить і відновить сили. Простий рецепт супу з квасолі на м'ясному бульйоні допоможе швидко впоратися з його приготуванням.

Продукти
  • Яловичина — 500 г
  • Квасоля — 150 г
  • Картопля — 250 г
  • Морква — 50 г
  • Цибуля ріпчаста — 0,5-1 шт.
  • Масло вершкове — 25 г
  • Вода — 2,5 л
  • Сіль — 1 ст. ложка (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для м'ясного квасоляного супу перед вами.

Шаг №2

Як зварити суп з квасолею і м'ясом:

Квасоля перебрати, промити, замочити в холодній воді на 2 години до початку варіння.

Шаг №3

Покласти в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності (близько 90 хвилин). За 10 хвилин до закінчення варіння посолити (0,5 ч. ложки солі). Зняти з вогню.

Шаг №4

М'ясо вимити, нарізати порційними шматочками.

Шаг №5

М'ясо залити холодною водою, поставити на вогонь, довести до кипіння (зняти пінку), варити під кришкою до готовності на невеликому вогні (близько 60-90 хвилин).

Шаг №6

Моркву і цибулю очистити, вимити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно подрібнити.

Шаг №7

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №8

Розігріти сковороду, викласти вершкове масло.

Шаг №9

У гаряче масло викласти моркву і разом з подрібненою цибулею спасерувати на вершковому маслі.

Шаг №10

М'ясний бульйон довести до кипіння, покласти в нього нарізану картоплю.

Шаг №11

А потім додати пасеровані овочі, посолити і варити суп протягом 20 хвилин. За 10 хвилин до закінчення варіння додати розварену квасолю разом з рештою невеликою кількістю відвару і варити м'ясний суп з квасолею до готовності (близько 10 хвилин).

Шаг №12

Суп м'ясний з квасолею готовий.
Приємного апетиту!

Вгору