Суп зі свинини з вермішеллю

9 4 30 хв. 90 хв.

Любите перше на обід? Запропонуємо смачний ситний суп зі свинини з вермішеллю. Приготувати його просто.

Продукти
  • Грудинка свиняча — 300 г
  • Вермішель — 100 г
  • Картопля — 2 шт.
  • Цибулини — 1 шт
  • Помідори — 2 шт.
  • Олія рослинна — 2 ст. ложки
  • Зелень петрушки — 1 пучок
  • Сіль — 1 ч. ложка (за смаком
  • Перець — на кінчику ножа (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для супу з вермішеллю і свининою перед вами.

Шаг №2

Як приготувати суп зі свинини з вермішеллю:

М'ясо промити, нарізати невеликими шматочками.

Шаг №3

Картоплю очистити, вимити, нарізати кубиками.

Шаг №4

Цибуля очистити, вимити, дрібно нарізати.

Шаг №5

Помідори вимити, обдати окропом.

Шаг №6

З помідорів зняти шкірку, м'якоть дрібно нарізати.

Шаг №7

М'ясо покласти в каструлю.

Шаг №8

М'ясо залити 1,5 л холодної води, поставити на вогонь, довести до кипіння.

Шаг №9

М'ясо варити 1 год на невеликому вогні під кришкою, потім додати картоплю і варити 10 хв.

Шаг №10

Розігріти сковороду, налити рослинне масло, викласти цибулю і помідори. Гасити помідори з маслом разом з цибулею 5 хв, помішуючи, на невеликому вогні.

Шаг №11

Відміряти вермішель.

Шаг №12

Додати в каструлю картоплю, вермішель і тушковані овочі, посолити, поперчити, варити суп з вермішеллю і свининою до готовності вермішелі (близько 5-10 хвилин).

Шаг №13

Зелень петрушки вимити, дрібно нарізати.

Шаг №14

Суп зі свинини з вермішеллю готовий.
Суп розлити по тарілках, посипати зеленню петрушки.

Вгору