Суп з сьомги

11

Суп з сьомги з овочами — баклажанами, кабачками, кольоровий капустою брокколі.

Продукти
  • Сьомга с/с — 600 г
  • Картопля середній — 3-6 шт.
  • Кабачок — 0,5-1 шт.
  • Баклажан — 0,5-1 шт.
  • Кольорова капуста невелика — 0,25 шт.
  • Брокколі невелика — 0,25 шт
  • Часник — 3-5 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста середній — 1-2 шт.
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Перець — за смаком
  • Сіль — за смаком
  • Вода — 3 л
Приготування

Як робити: Суп з сьомги? Дуже просто читайте далі...

Доброї ночі, мої хороші. Ночі, т. к. куранти пробили 24 години.

Мої хороші — я кину камінь у того, хто скаже про себе гидоту)))

Готувати я не вмів взагалі! Ну тільки картоплю посмажити чи яйце відварити. Мої улюблені жінки, мати і дружина, баловавшие мене вкуснятинами, не підпускали до мене плиті.

Рік тому померла дружина і я залишився без рук.

Жив всухом'ятку. Природно, виразка шлунка.

Знайшов в інтернеті рецепти. Найбільше сподобалися рецепти та поради Люссьє. Дуже і дуже було приємно спілкуватися з нею.

Подумавши, що не боги горщики обпалювали, закупив продукти і став експериментувати.

Перші місяць-два половина продуктів псувалась. Доводилося викидати. Але поступово, день за днем, став готувати і економічніше, і швидше, і смачніше.

Це не мої слова. Хвалять гості.

Хоча гості навіть хобот мамонта сжуют))).

-----------------------------------------------

Все по своєму вибирають сьомгу. Все залежить від фінансових можливостей. Є сьомга 200 г, є 300 р. І ціна відповідно — від 200 та 600 рублів за штуку. Особисто мені подобається солена морська сьомга 300 г за 550 руб.

-----------------------------------------------

Як приготувати суп з сьомги:

1. Трилітрову каструлю заповнюю холодною водою. Можна з крана, але краще очищену. Заздалегідь закип'ятіть і остудіть воду.

2. Мені подобається на 3 літри води класти дві сьомги, нарізані скибками. Можна, звичайно, і одну))), але так наваристий і смачніше.

(Сьомгу можна їсти і не відварюючи. Все залежить від настрою. Іноді хочеться просто відрізати шматок і покласти на підготовлені «англійський» або «житній», який особливо корисний діабетикам))), на скибочку сиру. Сир може бути будь-якою. Краще не солоний, т. к. сьомга сама слабосолона. І буде така смакота!)

3. Сьомга готова і через 5 хвилин після того, як закипить вода, але я витримую 10-15 хвилин.

4. Опускаю в цю ж каструлю заздалегідь підготовлені, вимиті інгредієнти для супу. Я зазвичай тушу їх на сковороді: баклажан, нарізану шматочками, кабачок, нарізаний шматочками, моркву, натерту на крупній тертці, можна просто відрізати шматочками картоплю, цвітну капусту, броколі, ріпчаста цибуля, часник.

5. Зменшуємо вогонь до мінімуму. Не потрібно нічого розмішувати. Все, що готується, — цілком кмітливі хлопці)))

Сіль, якщо додасте, то зовсім трохи. Ще краще сіль в суп з сьомги потім додасте, якщо захочете.

Все це час кришка каструлі відпочиває в сторонці.

6. Хвилин через 20-30 суп з сьомги готовий. Закриваємо кришкою. Краще, якщо суп відстоїться годину-дві.

Хто напише мені, що дуже сподобалося, той отримає пряник. Кому не сподобається, отримає бооольшущий шалабан!)))

Покрокове приготування

Шаг №1

Вгору