Суп з форелі з картоплею

8 6 25 хв. 50 хв.

Рецепти з форелі готувати - одне задоволення, таку рибу важко зіпсувати. Навіть найпростіший супчик з форелі буде ароматним і смачним, а картопля додасть йому ситності.

Продукти
  • Форель (ішхан) - 300-400 г
  • Картопля - 400 г
  • Корінь петрушки - 40 г (1 шт)
  • Цибуля ріпчаста - 40 г (0,5-1 шт.)
  • Перець чорний - 4-6 шт.
  • Перець запашний - 4-6 шт.
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Зелень естрагону - 0,5 пучка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для юшки з форелі.

Шаг №2

Як приготувати юшку з форелі з картоплею:

Рибу нарізати, очистити від луски, випатрати, вимити й нарізати.

Шаг №3

Цибулю очистити, крупно нарізати.

Корінь петрушки ретельно вимити, можна розрізати на кілька частин.

Шаг №4

Очищену і випатрану форель залити в каструлі холодною водою (1-1,5 л), додати сіль, очищений корінь петрушки, ріпчасту цибулю і варити юшку з форелі на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Шаг №5

Картоплю очистити, вимити й нарізати.

Шаг №6

Рибу вийняти.

Шаг №7

Бульйон процідити.

Шаг №8

У проціджений бульйон додати чорний і запашний перець.

Шаг №9

Викласти крупно нарізану картоплю. Варити суп з форелі з картоплею до готовності (20 хвилин) при слабкому кипінні.
Суп з форелі готовий.

Шаг №10

Нарізати зелень.

Шаг №11

Подати суп з форелі, посипавши зеленню. Відварену рибу викласти на окрему тарілку або, відділивши від кісток, покласти в тарілки з супом.

Вгору