Суп із сочевиці з томатом

13 6 30 хв. 60 хв.

Суп із сочевиці з томатом - дуже смачний суп. Його недолік лише в тому, що він швидко закінчується.

Продукти
  • Сочевиця - 1 склянка
  • Картопля - 3-4 шт.
  • Морква - 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Томат-паста - 1-2 ст. л.
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Перець червоний солодкий - 1 шт.
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Зелень - за смаком
  • Лимон - 0,5 шт.
  • Рослинне масло - 50 г
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти для сочевичного супу з томатом перед Вами.

Шаг №2

Як приготувати суп із сочевиці з томатом:

сочевицю Промити і зварити до готовності в 3-х літрах води.

Шаг №3

Почистити, помити і нарізати картоплю. Додати в каструлю до сочевиці і варити 15-20 хвилин.

Шаг №4

Почистити і помити моркву і ріпчасту цибулю. Нарізати цибулю кубиками. А моркву натерти на крупній тертці.

Шаг №5

Розігріти сковороду, налити рослинне масло. Обсмажити, помішуючи, цибулю і моркву 3-4 хвилини на середньому вогні. Потім додати борошно. Перемішати. Потім додати томат. Тушкувати, помішуючи, 1 хвилину.

Шаг №6

Викласти засмажку в каструлю.

Шаг №7

Почистити перець і часник. Помити зелень, перець і цибулю зелений. Нарізати перець соломкою. Часник натерти на тертку. Зелень і цибулю дрібно нарізати.

Шаг №8

Викласти овочі в суп, посолити і поперчити за смаком. Додати лавровий лист. Варити на маленькому вогні під кришкою 5 хвилин.

Шаг №9

Суп із сочевиці з томатом готовий. Перед подаванням у тарілку з супом обов'язково покладіть колечко лимона.
Приємного апетиту!

Вгору