Суп із сочевиці

9 6

Смачний суп із сочевиці по-вірменськи.) Покроковий фото-рецепт.

Продукти
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Слив. масло - 30 + 30 г
  • Цибуля
  • Томатна паста - 1 ч.л.
  • Червоний мелений перець - 1 ч.л.
  • Картопля середнього розміру - я брала 4 шт.
  • Сочевиця - 1 стакан, Сіль - за смаком
Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати суп із сочевиці:

В сковорідці обсмажити борошно з невеликою кількістю вершкового масла до золотистої скоринки.

Шаг №2

Ось так.

Шаг №3

Дрібно нарізати цибулю.

Шаг №4

Кубиками нарізати картоплю.

Шаг №5

Додати в каструлю трохи вершкового масла, обсмажити цибулю до золотистої скоринки, додати томат і перемішати.
Далі додаємо червоний мелений перець і швидко перемішуємо, щоб не підгоріло. Відразу ж додаємо невелику кількість кип'яченої води.

Шаг №6

Додаємо готову суміш з борошна і масла. Добре перемішати.

Шаг №7

Додати ще трохи кип'яченої води і додати картоплю.
Закриваємо кришкою і даємо варитися хвилин 10.

Шаг №8

Я взяла ось стільки сочевиці. Суп готувала на 6 осіб.
Сочевицю промити.

Шаг №9

Додати в суп сочевицю і ще трохи кип'яченої води. Додати сіль і закрити кришкою. Готується приблизно 30 хвилин, але все ж перевіряйте.

Шаг №10

І ще я окремо зварила яловичину (але це не обов'язково). Бульйон додала в суп (трохи води і трохи бульйону). А в кінці додала в суп м'ясо.
Сподіваюся, суп із сочевиці вам сподобається. Це дуже смачно.
Приємного апетиту!))

Вгору