Суп з баранини з болгарським перцем

11 8 40 хв. 120 хв.

Наваристий, ситний і пряний суп з баранини з болгарським перцем і картоплею.

Продукти
  • Баранина — 300 г
  • Картопля — 2 шт.
  • Перець болгарський — 2 шт
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Олія рослинна — 2 ст. ложки
  • Томатна паста — 1 ст. ложка
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Сіль — 2 ч. ложки
  • Перець чорний мелений — 0,5-1 ч. ложка
  • Зелень кропу — 0,25 пучка
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для супу з болгарським перцем і бараниною.

Шаг №2

Як зварити суп з баранини з болгарським перцем:

Баранину промити, нарізати невеликими шматочками.

Шаг №3

Залити 1,5 л холодної води, довести до кипіння, зняти піну. Варити на середньому вогні 90 хвилин.

Шаг №4

Поки баранина вариться підготувати інші овочі.

Лук очистити, вимити, подрібнити.

Шаг №5

Морква очистити, вимити, нарізати соломкою.

Шаг №6

На сковороді розігріти рослинне масло. Викласти овочі, помішуючи, обсмажити в олії до золотистого кольору (смажити на середньому вогні 5 хвилин).

Шаг №7

Додати томатну пасту, перемішати, смажити ще 1-2 хвилини.

Шаг №8

Болгарський перець вимити, видалити плодоніжки і насіння, нарізати соломкою.

Шаг №9

Очистити картоплю. Вимити, нарізати соломкою.

Шаг №10

Через 90 хвилин після початку варіння в бульйон додати картоплю, варити 15 хвилин.

Шаг №11

Потім додати обсмажені моркву і цибулю, болгарський перець, лавровий лист. Варити суп з баранини з перцем 5-10 хвилин.

Готовий суп з болгарським перцем і бараниною посолити, поперчити.

Шаг №12

Кріп нарізати.

Шаг №13

Суп з болгарським перцем баранини розлити по тарілках, посипати зеленню кропу.

Приємного апетиту!

Вгору