Суп харчо по-домашньому, з рожевим перцем

Нет фото
6 90 хв. 90 хв.

Рожевий перець далеко не рідкість. Особливої гостроти він не додає, а ось аромат у нього неймовірний. Спробуйте, не пошкодуєте.

Продукти
  • Свинина - 0,5 кг
  • Картопля - 2-3 шт.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Болгарський перець - 1 шт.
  • Перець ратунда - 0,5 шт
  • Помідори - 2-3 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Кріп - за смаком
  • Часник - 2 зубки
  • Рослинна олія
  • Хмелі-сунелі - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець червоний - за смаком
  • Перець рожевий
Приготування

Як робити: Суп харчо по-домашньому, з рожевим перцем? Дуже просто читайте далі...

1. Свинину ріжемо великими кубиками 3х3 см, заливаємо холодною водою і варимо 30 хвилин.

2. Далі кладемо картоплю, порізану так само грубо, сиру цибулю кубиками і обсмажені терті помідори або томатну пасту. Все варимо 20 хвилин.

3. Потім кладемо за смаком хмелі-сунелі, сіль і мелений червоний перець, а також болгарський перець, перець ратунда і подрібнені часник, кріп і петрушку. В кінці додаємо рожевий перець і варимо ще 5 хвилин.

Приємного апетиту!

Вгору