Суп харчо з яловичини з аджикою

11 8 90 хв.

Звичайно ж, грузинська кухня - це щось особливе. Знамениті грузинські страви улюблені всіма нами. Серед них - суп харчо. Є різні варіанти рецепта харчо. А це найпростіший рецепт супу харчо з яловичини, не претендує на класику, так сказати обід на швидку руку:)

Продукти
  • Яловича грудинка - 600 г
  • Вода - 2,5 л
  • Рис - 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 шт.
  • Рослинна олія - 4 ст. ложки
  • Лавровий лист - 1-2 шт.
  • Аджика - 2-3 ст. ложки
  • Свіжа зелень (петрушка, кінза) - 1 пучок
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Сіль - 1 ст. ложка
  • Перець - 1 щіпка
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для супу харчо з яловичини перед вами.

Шаг №2

Як приготувати суп харчо з яловичини з аджикою:

М'ясо помити, залити холодною водою. Довести до кипіння (шум зняти). Варити під кришкою на маленькому вогні до готовності (60-90 хвилин).

Шаг №3

Рис добре промити. Коли м'ясо майже готове, рис відправити в каструлю. Варити 20 хвилин.

Шаг №4

Тим часом цибуля ріпчаста очистити, помити і дрібно нарізати.

Шаг №5

Часник очистити. Розчавити в часничниці або дрібно посікти ножем.

Шаг №6

Зелень помити і дрібно нарізати.

Шаг №7

Розігріти сковороду. Налити рослинне масло. У гаряче масло викласти цибулю. Цибулю обсмажити на середньому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини.

Шаг №8

Опустити в каструлю цибулю. Посолити, поперчити, додати лавровий лист.

Шаг №9

Відкрити баночку домашньої аджики.

Шаг №10

У суп додати аджику і часник. Зняти суп з вогню. Дати настоятися 10 хвилин. Суп харчо з яловичини з аджикою готовий. Перед подачею додати в суп свіжу зелень.

Шаг №11

Суп харчо з яловичини можна подавати. Приємного апетиту!

Вгору