Сухарики смажені і перепічка з м'ясом

7 10 80 хв. 80 хв.

Іноді після приготування пельменів або пиріжків залишається тісто. Ось що з ним можна зробити.

Продукти
  • Філе свинини, яловичини - 1 кг
  • Борошно житнє - 0,5 кг
  • Борошно пшеничне - 1 кг
  • Яйця - 14 шт
  • Молоко - 0,5 л
  • Цибуля - 4 шт.
  • Масло рослинне - 4 ст. л.
Приготування

Як робити: Сухарики смажені і перепічка з м'ясом? Дуже просто читайте далі...

Розкачати сочень як можна тонше. Змастити тертим часником, посипати сіллю і скачати в рулет, нарізати з нього шматочки по 1,5 см і обсмажити на рослинному або оливковому маслі. Такі сухарики дуже гарні до пива.

А тепер перепічка з м'ясом.

Покрокове приготування

Шаг №1

Перепічка з м'ясом - це національне удмуртское блюдо.

Шаг №2

Готуємо тісто: 0,5 кг житнього борошна, 1 кг пшеничного, 2 яйця, трохи гашеного соди, 0,5 л молока або води, сіль, 3-4 столові ложки олії. Замішуємо тісто.

Шаг №3

З тіста ліпимо тарілочки.

Шаг №4

Викладаємо їх на деко.

Шаг №5

Готуємо фарш: 0,5 кг свинини, 0,5 кг яловичини, 10-12 яєць, 3-4 цибулини. М'ясо і цибулю пропускаємо через м'ясорубку, змішати з яйцями і ретельно перемішуємо. Сіль за смаком.

Шаг №6

Наповнюємо тарілочки приготованим фаршем і ставимо в духовку на 25 -30 хвилин

Вгору