Стручкова квасоля з селерою

7

Стручкова квасоля готується в мікрохвильовій печі, а потім змішується з селерою, петрушкою, зеленою цибулею, соком лайма і оливковою олією.

Продукти
  • Квасоля стручкова — 320 г
  • Петрушка свіжа (рублена) — 0,5 склянки
  • Цибуля зелена (рубаний) — 4 шт.
  • Селера черешкова (рубаний) — 2 стебла
  • Олія оливкова — 2 ст. л.
  • Сік лайма — 2 ст. л.
  • Сіль морська — 0,25 ч. л.
Приготування

Як робити: Стручкова квасоля з селерою? Дуже просто читайте далі...

1. У мисці для мікрохвильової печі змішати квасолю з 2 ст. ложками води. Накрити і помістити в мікрохвильову піч, готувати 5-7 хвилин, помішуючи через 3 хвилини.

2. Промити квасолю під холодною водою, осушити. Перекласти квасолю на сервірувальне блюдо, посипати петрушкою, зеленою цибулею, селерою, збризнути соком лайма і оливковою олією, перемішати, накрити і покласти в холодильник на 30 хвилин. Посипати квасоля сіллю і подавати.

Вгору