Стручкова квасоля з грибами муер

9 2 10 хв. 20 хв.

Страва китайської кухні. Готується стручкова квасоля з грибами швидко і просто. Незвичайний і дуже приємний смак.

Продукти
  • Квасоля стручкова - 400 г Гриби муер (чорні деревні гриби) сушені - 10 г
  • Імбир (корінь) - 2 см
  • Часник - 3 зуб.
  • Перець гострий - 1/2-1 шт.
  • Масло рослинне - 2 ст.л.
  • Для заливки:
  • Соєвий соус - 2-3 ст.л.
  • Вода холодна - 2 ст.л.
  • Крохмаль - 2 ст.л.
Приготування

Як робити: Стручкова квасоля з грибами муер? Дуже просто читайте далі...

Про гриби муер ви можете прочитати в цьому рецепті.

Покрокове приготування

Шаг №1

Як приготувати стручкову квасоля з грибами муер:

На рослинній олії обсмажити подрібнені часник,імбир, гострий перець

Шаг №2

Додати квасолю розрізану на великі шматочки. Я використовувала плоску,але підійде і звичайна. Злегка обсмажити, додати трохи води і тушкувати 5-7 хвилин

Шаг №3

Додати гриби муер. Гриби потрібно заздалегідь замочити на 30-60 хвилин в теплій воді, сполоснути і нарізати великими шматочками.

Шаг №4

Для заливки ми з'єднуємо воду і соєвий соус,розчиняємо в ній крохмаль. За традицією використовується кукурудзяний,але підійде і рисовий і картопляний.

Шаг №5

Вливаємо підготовлену заливку квасоля і тушкуємо стручкову квасоля з грибами 5-7 хвилин. Стручкова квасоля з грибами муер готова. Приємного апетиту!

Вгору