Стручкова квасоля з часником

6

Простий у приготуванні рецепт стручкової квасолі з часником. Квасоля готується на пару і заправляється часниковою заправкою.

Продукти
  • Квасоля стручкова — 180 г
  • Часник (подрібнений) — 1 зубчик
  • Олія оливкова — 1 ч. л.
  • Кінза свіжа (рубана) — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Стручкова квасоля з часником? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати стручкову квасоля з часником:

1. Стручкову квасолю відварити на пару до м'якого стану, протягом приблизно 8-10 хвилин.

2. Тим часом у великій сковороді розігріти оливкову олію, викласти часник, готувати на середньому вогні, помішуючи, близько 15 секунд.

3. У сковороду з часником викласти варену квасолю, посипати 1/8 ч. ложкою солі і перцю, готувати стручкову квасоля з часником, помішуючи, близько 3 хвилин. Подавати стручкову квасоля з часником, посипати кінзою.

Вгору