Стейк з лісовими горіхами

3

Знадобиться кілька штук стейк, спеції, соняшникову олію та лісові горішки, які в поєднанні з ніжним і соковитим м'ясом дозволять повною мірою насолодитися натуральним смаком відмінного стейка.

Продукти
  • М'ясні Стейки — 3-4 шт.
  • Лісові горіхи — 100 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний — за смаком
  • Масло рослинне (соняшникова) — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Стейк з лісовими горіхами? Дуже просто читайте далі...

Стейк для м'ясоїдів – не просто звичайна страва, а справжній культ, який включає в себе вибір інгредієнтів, всілякі кулінарні хитрості і особливе оформлення страви. Приготування стейка – свого роду пригода, яке обов'язково варто пережити всім, хто любить кулінарію.

Покрокове приготування

Шаг №1

М'ясо промиваємо, висушуємо.
Лісові горіхи очистити від шкаралупи. Зіпсовані або сухі горішки не використовуємо для приготування.

Шаг №2

Раскаливаем сковороду, на рослинному маслі обсмажуємо горішки протягом 3-4 хвилин.
Стейки солимо, перчимо і викладаємо обсмажені на горішки.
Спочатку стейк має «схопитися» на сильно розігрітій сковороді, так, щоб з двох сторін з'явилася щільна рум'яна кірочка (горішки не завадять м'яса правильно засмажитися), завдяки їй у м'ясі зберігаються всі вітаміни та мікроелементи.
Смажимо стейк до бажаного ступеня готовності. Якщо ви любите стейк середньої прожарки, тоді зменшуємо вогонь і готуємо м'ясо ще 3-4 хвилини.

Шаг №3

Приготований таким чином стейк не тільки смачний, але і корисний.
Приємного апетиту!

Вгору