Спаржева квасоля з сирним соусом

9

Спаржева квасоля з сиром тофу — чудовий гарнір до м'яса і птиці. А можна просто подати як вегетаріанське блюдо.

Продукти
  • Спаржева квасоля (стручкова) — 500 г
  • Сир тофу (нарізаний кубиками) — 200 г
  • Цибуля шалот (нарізаний соломкою) — 2 шт.
  • Кокосове молоко — 200 г
  • Арахіс смажений (рубаний) — 25 г
  • Сік одного лайма
  • Цукор коричневий — 2 ч. л.
  • соєвий Соус — 60 г (4 ст. л.)
  • Перець чилі сушений (пластівці) — 1 ч. л.
Приготування

Як робити: Спаржева квасоля з сирним соусом? Дуже просто читайте далі...

1. Спаржеву квасолю порізати по діагоналі на невеликі шматочки. У великій каструлі довести до кипіння воду, злегка підсолити. Викласти квасолю у киплячу воду, бланшувати близько 30 секунд. Потім відкинути квасолю на друшляк, промити під проточною холодною водою, дати воді добре стекти. Перекласти квасолю в сервірувальну миску, відставити убік.

2. В іншу каструлю налити кокосове молоко, викласти сир і цибулю, довести до кипіння, готувати поки сир не почне злегка кришитися. Додати в каструлю арахіс, сік лайма, цукор, соєвий соус і чилі, готувати, помішуючи, до розчинення цукру.

3. Сирним соусом полити спаржеву квасолю, добре перемішати. Можна подавати.

Вгору