Спаржа по-корейськи

8 25 хв. 75 хв.

Спаржа по-корейськи, рецепт якої тут наведено, готується з соєвого напівфабрикату, який відомий у нас під назвою «суха спаржа».

Продукти
  • Соя фучжу (спаржа соєва) - 100 г
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Цибуля - 1 шт.
  • Соус соєвий - 1 ст. ложка
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Приправа Лотос - 1 щіпка
  • Перець червоний мелений - 1-2 щіпки
  • або Соус перцевий - 0,25 ч. ложки (за смаком)
Покрокове приготування

Шаг №1

Підготувати продукти для приготування спаржі по-корейськи.

Шаг №2

Отже, як приготувати спаржу по корейськи:

Суху спаржу залити окропом.

Шаг №3

Дати настоятися близько 1 години.

Шаг №4

Спаржу процідити.

Шаг №5

Лук очистити і нарізати півкільцями.

Шаг №6

Часник очистити і розчавити плоскою стороною ножа.

Шаг №7

В цей час взяти сковорідку і в рослинному маслі обсмажити цибулю, нарізану півкільцями (потім вийняти і викинути, але можна цього і не робити).

Шаг №8

Потім туди ж додати перець (або перцевий соус), роздавлений часник.

Шаг №9

Влити соєвий соус, перемішати і гарненько обсмажити.

Шаг №10

Потім все це додати в готову, проціджену від води спаржу.

Шаг №11

Перемішати, додати приправу «Лотос», дати охолонути і спаржа по-корейськи готова.
Можна подавати спаржу по-корейськи на стіл. Приємного апетиту!

Вгору