Спаржа на грилі

6 4

Готуємо спаржу на грилі і подаємо з козячим сиром і кедровими горішками.

Продукти
  • Спаржа — 450 г
  • Сир м'який козячий (крихти) — 2 ст. л.
  • Кедрові горішки (смажені) — 2 ч. л.
  • Масло оливкове — 1 ст. л.
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 1/8 ч. л.
  • Олія рослинна
Приготування

Як робити: Спаржа на грилі? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати спаржу на грилі:

1. Спаржу вимити, обламати грубі кінці. Скласти спаржу в плоску прямокутну посуд, скропити оливковою олією, посипати 1/8 ч. ложкою солі і 1/8 ч. ложка чорного меленого перцю.

2. Включити гриль для попереднього розігріву. Грати змастити рослинним маслом. Викласти спаржу на решітку. Готувати спаржу на грилі, перевертаючи, 4-6 хвилин, до м'якого стану.

3. Перекласти спаржу на сервірувальне блюдо, злегка сбызнуть рослинним маслом, посипати сиром і горіхами. Подавати відразу ж.

Вгору