Спагеті у вершковому соусі

11 4 25 хв. 25 хв.

Щоб перетворити звичайні спагетті в вишукане блюдо, приготуйте соус для спагетті, вершковий, наприклад. При цьому вершковий соус для спагетті не зажадає екзотичних продуктів або довгого стояння біля плити.

Продукти
  • Спагетті - 0,5 пачки
  • Печериці - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Вершки - 1 стакан, Сіль - за смаком
  • Перець духмяний мелений - за смаком
  • Перець білий мелений - за смаком
  • Зелень - за смаком
Приготування

Як робити: Спагеті у вершковому соусі? Дуже просто читайте далі...

Готовність макаронних виробів можна перевірити тільки на смак: вони повинні бути зверху м'якими, а всередині трохи твердуватими.

Покрокове приготування

Шаг №1

Інгредієнти перед Вами.

Шаг №2

В 3 л каструлю налити воду. Закип'ятити. Посолити за смаком. Спагеті відварити до готовності.

Шаг №3

Відкинути на друшляк, повернути в каструлю і змішати з рослинним маслом (2 ст. ложки).

Шаг №4

А тепер приготувати вершковий соус для спагетті. Печериці почистити і порізати скибочками.

Шаг №5

Ріпчасту цибулю почистити, помити і порізати кубиками.

Шаг №6

Зубчики часнику очистити і крупно порізати.

Шаг №7

У глибокому сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником на середньому вогні до м'якості.

Шаг №8

Додати печериці, посолити, поперчити і тушкувати, помішуючи, 5 хвилин.

Шаг №9

Потім влити вершки. Перемішати.

Шаг №10

Гасити вершковий соус для спагетті на самому повільному вогні 10 хвилин.

Шаг №11

Викласти в сотейник спагетті, перемішати, прогріти, зняти з вогню.

Шаг №12

Подавати гарячими, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту.

Вгору