Спагетті з вершковим соусом

9

Традиційне поєднання — спагетті з вершковим соусом. По цьому рецепту соус до спагетті готується з шинки, сиру та вершків.

Продукти
  • Шинка (різана смужками) — 150 г
  • Вершки жирні — 0,75 г
  • Сир пармезан (подрібнений на тертці) — 2/3 склянки
  • Яєчні жовтки — 2 шт.
  • Спагетті — 320 г
  • Шафран — 1 щіпка
  • Вода — 2 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Спагетті з вершковим соусом? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати спагетті з вершковим соусом:

1. Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

2. Тим часом в сотейник насипати шафран, залити 2 ст. ложками води, довести до кипіння, зняти з плити, залишити на 5 хвилин.

3. Викласти в сотейник шинку, сир, налити вершки, додати трохи солі і перцю, знову поставити сотейник на плиту, помішуючи, довести до кипіння.

4. Зняти сотейник з плити, додати яєчні жовтки, перемішати.

5. Спагетті осушити, змішати з соусом. Подавати спагетті з вершковим соусом в порційних тарілках, посипавши сиром.

Вгору