Спагетті з соусом з анчоусів, помідорів і оливок

10

Готується соус з філе анчоусів, помідорів, оливок і каперсів.

Продукти
  • Анчоуси, філе (порізані) — 10 шт.
  • Оливки чорні без кісточок (рубані) — 1,5 склянки
  • Каперси — 1 ст. л.
  • Помідори (чищені, рубані) — 7 шт.
  • Спагетті — 450 г
  • Олія оливкова — 3 ст. л.
  • Часник (дрібно рубаний) — 2 зубки
  • Сіль — за смаком
  • Перець кайенский — за смаком
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
Приготування

Як робити: Спагетті з соусом з анчоусів, помідорів і оливок? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді розігріти оливкову олію, викласти часник, готувати на слабкому вогні, помішуючи, близько 2 хвилин. Додати анчоуси, розім'яти виделкою, змішати з часником.

2. Додати в сковороду оливки, каперси і помідори, посолити і поперчити за смаком. Готувати на слабкому вогні, помішуючи, близько 25 хвилин.

3. Тим часом спагеті відварити в підсоленій воді до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

4. Спагетті відкинути на друшляк, дати воді стекти. Подавати спагетті з томатним соусом, посипавши петрушкою.

Вгору