Спагетті з соусом бешамель

9

Простий рецепт спагетті буде смачніше, якщо полити готову страву ніжним соусом бешамель.

Продукти
  • Спагетті — 300 г
  • Сир — 50 г
  • Масло вершкове — 30 г
  • Вода — 1 л.
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • * Для соусу:
  • Молоко — 300 г
  • Масло вершкове — 20 г
  • Борошно — 1 ст. ложка
  • Сіль — 0,25 ч. ложки
Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування спагетті в соусі бешамель.

Шаг №2

Як приготувати спагетті в молочному соусі бешамель:

Закип'ятити воду, посолити, викласти у окріп спагетті.

Спагеті відварити у підсоленій воді (15 хвилин).

Шаг №3

Поки макарони варяться, приготувати соус.

Для соусу розтопити масло, покласти борошно, перемішати.

Шаг №4

Помішуючи, спасерувати борошно у вершковому маслі до золотистого кольору.

Шаг №5

Зняти з вогню, розвести в холодному молоці.

Шаг №6

Довести соус до кипіння на повільному вогні, постійно помішуючи, варити соус бешамель для спагетті до загустіння (5-7 хвилин).

Шаг №7

Коли спагетті будуть готові, воду злити. Сир натерти, після чого спагетті заправити тертим сиром, вершковим маслом, все ретельно перемішати.

Шаг №8

Викласти спагеті на тарілки. Полити приготованим соусом бешамель. Спагетті в соусі бешамель готові.

Вгору