Спагетті з солониною

10

Соус для пасти готується з солоної яловичини і томатів.

Продукти
  • Солонина з яловичини (рублена) — 450 г
  • Помідори консервовані (рубані) — 400 г
  • Спагетті — 450 г
  • Олія соняшникова — 2 ст. л.
  • Цибуля (рубаний) — 1 шт
  • Часник (дрібно рубаний) — 2-3 зубки
  • Петрушка свіжа (рублена) — 2 ст. л.
  • Перець чилі сушений (крихти) — 1 щіпка
  • або
  • Соус табаско/вустерширський соус — 2-3 краплі
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
Приготування

Як робити: Спагетті з солониною? Дуже просто читайте далі...

1. У великій сковороді розігріти олію, висипати цибулю і часник, готувати на середньому вогні, помішуючи, близько 5 хвилин.

2. Викласти в сковороду рубану солонину, готувати, помішуючи, 5-8 хвилин. Додати помідори, готувати, помішуючи, близько 10 хвилин, поступово додаючи сік, в якому знаходилися консервовані помідори.

3. Тим часом у підсоленій воді відварити макарони до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

4. Осушити спагетті, перекласти в сковороду з соусом, додати петрушку, сіль, перець, гострий соус або розкришений чилі, перемішати, прогріти протягом пари хвилин і можна подавати.

Вгору